Lilla Aida og Linstoffer

Lilla Aida og Linstoffer

Siste prokrastinering før jeg begynner på broderingen for alvor. Jeg lover! Det var jo meningen at jeg skulle begynne på det lyseblå aida-stoffet jeg hadde farget, men bestemte meg for å prøve meg litt på lilla først. Jeg er ganske godt fornøyd med fargen, jeg har i tillegg også farget en skjorte jeg kjøpte i Danmark som var lys lilla. Jeg er ikke en lavendel-person, så jeg har farget den mørkere enn den var og nå er den kjempefin. Bare ikke spør meg om hvorfor jeg kjøpte den lavendelfarget til å begynne med.

Jeg har også forsøkt å blande litt Pewter Grey inn i miksen slik at lillafargen ikke ble så skrikende. Det syntes ikke så godt utifra bildet, men jeg fikk dempet den ganske betraktelig. Vurderer å blande inn litt blått for at lillafargen skal være mindre rosasterk neste gang. Lilla er en vanskelig farge å gjøre riktig, for enten blir den for rosa eller for blå. Å finne det magiske midtpunktet er ofte nesten umulig.

Det er ihvertfall veldig morsomt å prøve seg fram. Nesten litt for morsomt da jeg har tilsidesatt mye annet som resultat.
Det var dette med å holde seg fokusert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *