Midgard Vikingmarked 2017

midgard vikingmarked 2017

Vi begynte å gå på vikingmarked for et par år siden. Nøyaktig hvordan jeg kom over det er jeg litt usikker på, men da Midgard Museum holdt marked i år ved Gildehallen tok vi selvsagt en tur. Om dere ikke har hatt muligheten til å besøke vikingmarkedet enda, så er det også mulig å ta en tur imorgen.

Jeg kan begynne med å poengtere hvor utrolig heldige de har vært med været i år også. Det var fantastisk solskinn og varmt og jeg trodde et øyeblikk jeg skulle få heteslag. Og til tross for at jeg smurte meg godt med solkrem før vi reiste, så har jeg alikevel blitt solbrent. Memo til selv; kjøpe sterkere solkrem.

Etter hva vi kunne se var det mange som møtte opp for å møte vikinger, markedsboder og se vikinggrupper slåss på storarena og skyte med pil og bue.
Da vi stod i kø for å betale var det til og med et par stykker fra Australia bak oss som gledet seg til å komme inn.

Markedet i år er mindre enn det som vanligvis arrangeres av Borre vikinglag, men alikevel definitivt verdt en tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *