Inspirasjonen sa “niks, ikke idag”

inspirasjonen

Jeg har brukt nesten hele dagen på å forsøke å starte mitt prosjekt angående Sjællandske broderier men inspirasjonen har faktisk latt vente på seg. Lin er ikke noe jeg er vant til å brodere på, ei heller farge selv. Så da det kom til stykket hadde jeg store problemer med å finne den riktige kombinasjonen av to farger som forhåpentligvis ville være like godt synlig. Men den kombinasjonen eksisterer tydeligvis ikke for meg enda. Så jeg har funnet fram et farget aida-stykke som jeg kommer til å brodere på istedet for å få litt fortgang på sakene ettersom jeg føler at jeg egentlig har sløst veldig med tiden min.

Jeg har to aida stykker som jeg farget. Den ene er veldig lys blå mens den andre ble ganske overraskende mørk grå. Ettersom jeg er såpass glad i aida så tror jeg at jeg hovedsaklig kommer til å fortsette å farge aidastoff. Det er så kjedelig når det kun broderes på hvitt. Man skal ha litt forandring i hverdagen.

Så etter å ha dratt fram opptil flere lapper og sypøver og farger og tre forskjellige ulltrådsorter og jeg vet ikke hva, så ble senga seende sånn ut. + 2 katter som kom og gikk og skulle hele tiden sove på meg eller saksa.
Jeg bør vel rydde snart, jeg har en mann som sikkert vil legge seg til en nøktern tid så han kommer opp igjen imorgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *