World of Warcraft: Tomb of Sargeras

World of warcraft

Tomb of Sargeras er et nytt raid som har kommet ut i World of Warcraft denne uken. Jeg har akkurat fullført raidet med gruppen jeg spiller med hver lørdagen. Vi fikk ned alle bossene som var, men sleit litt på slutten med Kil’jaeden. Har også fått muligheten til å recorde alt slik at et par av bossene blir lagt ut på Youtube etterpå.

Jeg syntes det nye raidet virker ganske bra. En del av bossene har en del gimmicks, men samtidig behøver jeg heller ingen tilleggsplugin som f. eks. Shadow-Lord Iskar i Hellfire Citadel krevde for at man ikke skulle bli helt sinnsyk.

Imorgen blir jeg mest antakelig sittende og gå igjennom alle opptakene jeg gjorde av bossene og cinematics selvsagt for å se over hvilke av dem jeg dreit meg ut minst på og kan legge ut. På de siste par bossene spilte jeg til og med shadow selv om jeg vanligvis alltid er holy, og det var en ganske stressende erfaring. JEg lå selvsagt lavest på dps ettersom jeg ikke har passet på at jeg ligger bra nok an på shadow-siden. Men det skal jeg bruke et par dager på å fikse. Men først, sove!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *