Den ville buketten

Hvorfor bruke masse penger på blomster når du kan plukke dem selv ?

Ville blomsterbuketten

Titt og ofte ser jeg flere andre bloggere legge ut bilder av ymse slag, men for litt “mood setting” skal også inneholde blomster. Peoner er visstnok i sesong for sommeren. Tulipaner for påsken, julestjerner for vinter og jul. Men jeg gidder ikke bruke masse penger på blomster som jeg har et eget talent for å drepe uten å engang forsøke. Så idag mens vi gikk vår daglige tur bestemte jeg meg heller for å plukke blomster langs veikanten.

Og det er helt utrolig hvor mye flott som egentlig vokser i veikanten uten at vi tenker over det. Det fikk meg også til å tenke over det at blomsterenger ikke lenger er å oppdrive. Ingen har en eng lenger hvor det tilfeldigvis vokser blomster..

Blomsterbuketten ble stor og har ikke kostet meg en krone. Dermed er det også grenser for hvor lei meg jeg blir skulle de dø iløpet av de neste par dagene. Da kan jeg jo bare ta med meg saks igjen når jeg går tur og plukke med meg fler!
Ville blomsterbuketten

Men kyndig blomsterdekoratør blir jeg nok aldri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *