Mitt nyeste hjelpemiddel for en god nattesøvn

Festlig nok, hvis man snur den opp ned så ser den ut som en minibh. I den formen som jeg faktisk ville ha den…

Jeg har da etter altfor lang tid skaffet meg en sovemaske. Grunnen til dette er fordi det er skråtak på soverommet og i det skråtaket er et vindu som alltid er oppe slik at vi faktisk får puste. Og på grunn av det vinduet er det aldri noensinne mørkt inne på soverommet med mindre det er midtvinters og full storm.

Mystisk nok er sovemaske en finurlig sak å få tak i. Ifølge hjemmesidene til H&M skulle de ha sovemasker, men fant ikke spor av dem på Nordbyen da jeg var der oppe. Og jeg trålet gjennom nesten hele butikken. Men okey, da sjekker jeg Glitter istedet, skal ha sett at de også skal ha sovemasker på nett et sted. Jeg sirkler butikken mer enn en gang. Butikkjenta har ikke enset meg engang og er mer opptatt av å glo på smykker med ryggen til resten av butikken. Teoretisk sett kunne jeg vel egentlig ha røsket med meg hva enn jeg vil derfra uten at hun hadde lagt merke til det. Hun enser meg etter at jeg står ved disken etter et par minutter; “Ja… kan jeg hjelpe deg med noe?” Neida, står her og glor på deg for jeg har ikke bedre ting å gjøre med livet mitt. Etter at butikkjenta tar en runde og ser på nøyaktig det samme som jeg har glodd på kommer hun fram til at de hadde visstnok ikke akkurat det.

Så da måtte jeg svelge stoltheten og gå på Enklere Liv da…
Grunnen til at jeg ikke liker å kjøpe noe der er fordi hun som vanligvis passer butikken er langt mer opptatt av å surfe facebook på ipaden sin enn å faktisk passe butikken. En ting er at jeg kanskje spiller dataspill dagen lang, men det gjøres utelukkende når det ikke er noe å gjøre og jeg umiddelbart svarer kunder når de tar kontakt. Jeg prioriterer ikke dataspill over å svare kunder, slik som Liv velger å prioritere facebook på Ipad istedetfor å gi kundeservice og faktisk ense at en kunde har vært innom butikken.

Men nå var det heldigvis en annen der så jeg marsjerte rett inn, røsket med meg billigste sovemaska jeg kunne finne og betalte. Den fungerer helt greit. Jeg kikket litt på Ebay angående sovemasker som også har gelputer i som man kan legge i fryseren slik at man får kjølt ned rundt øynene og sånn når man har migreneanfall. Men det får bli en annen gang. Akkurat nå skal det bare bli deilig med å endelig ha det mørkt når jeg skal sove så jeg ikke ligger våken til langt på natt.

Nesten litt pinlig jeg ikke tenkte på dette før…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *