Stjerner over, mørke under

Dette er en bok jeg har lett etter et stykke tid. Den ble visstnok populær nok til at den ble vanskelig å finne i bokhandelen. Men idag fant jeg min utgave. Marius og jeg var allerede en tur på Nordbyen for å kjøpe ramme til mitt snart-ferdig broderiprosjekt.

Et av grunnene til at jeg ville ha denne boken er fordi jeg gikk i klassen til forfatterinnens yngre søster, og jeg har lest barneboka (som barn, duh!) moren dems har skrevet og husker jeg likte den veldig godt. Også er jeg så vanvittig glad i krim. Alle bøker jeg kjøper som ikke har med broderi å gjøre er utelukkende krim. Jeg liker veldig godt Wallander-serien og Harry Hole, og når jeg finner “Tørst” i pocketutgave så skal jeg selvsagt kjøpe den også. Inntil da, så blir det Ingebjørg Berg Holm med ‘Stjerner over, mørke under’.

Marius har forøvrig kommet trygt hjem fra “seminar” i Oslo og de 5 imponerende liter med øl han fikk i seg igår. “Hva handlet seminaret om igjen?” spurte jeg. “Øh… nye personregler fra EU, som Norge blir underlagt… men med egne greier.. og sånn.”

Money well spent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *