Alene og uten tilsyn

Marius har reist inn til Oslo idag tidlig sammen med noen kollegaer for å være med på … et eller annet med brannvegger som inkluderer båttur og øl… Jobbreise altså, men også med hygge etterpå når de er ferdig. De skal overnatte i Oslo før de reiser hjem igjen imorgen tidlig. Men istedetfor å reise hjem skal de rett på jobb, så jeg kommer ikke til å se ham før i femtiden på kvelden imorgen. Det er utrolig lenge siden sist vi var fra hverandre på den måten. Det lengste vi har vært fra hverandre er Italia-turen med jobben hans for 5-6 år siden i en langhelg. Skal ærlig innrømme jeg koste meg vanvittig mens han var borte, men samtidig så gruer jeg meg litt.

Jeg får ikke sove uten ham. Jeg får ikke sove når han er der heller, men det er av andre grunner. Vifte kjørende i bakgrunnen, fuglefaen som kvitrer dødshappy klokken hva faen om natten, pustemaskin som peser og Marius som snorker hver gang han legger seg på ryggen. Er det rart man har endt opp med øresus, sier jeg bare. Men jeg sliter faktisk med å få sove når han ikke er der. De gangen han jobber kjempesent og ikke kommer hjem før i tretiden om natten har jeg ikke engang forsøkt å legge meg engang. Jeg venter til han kommer hjem for jeg vet jeg ikke får sovnet før han er der uansett.

Jeg har ikke spennende planer heller mens han er borte. Ulltråden fra Danmark ankom med posten idag så jeg er i full gang med å bli ferdig med Amager Fugle-prosjektet mitt. Kanskje rydde litt og støvsuge. Se ferdig True Detective, sesong 2, mens jeg broderer. Makan til spennende liv jeg lever gitt. Jeg er ihvertfall nødt til å slutte og shoppe på Ebay for det begynner å bli en del leggings og kjoler nå…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *