Kvarde: Kryss med kors i sort

Jeg liker dette kvardemønsteret utrolig godt. Det er noe med kontrasten mellom det sorte og gule som tiltaler meg. Men det var vanskelig å finne ut av hvordan å tegne det best måte for at det skal være så likt originalen som mulig og forhåpentligvis har jeg klart det.

Mønsteret er fra 1896 og kan finnes på Telemark Museum. Original bilde finnes her, videre er det dessverre ikke noe særlig informasjon annet enn lett beskrivelse av mønsteret.

Du kan laste ned mønsteret enten ved å lagre bildet øverst, eller å laste ned PDF filen her. Som vanlig er DMC-fargekodene ikke en absolutt, du kan bruke hvilke som helst farger du selv vil. Originalen er riktignok i sort, og jeg syntes personlig det var veldig flott det også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *