Den lever! Utrolig nok

Grønne fingre er noe jeg aldri har hatt. Heller det motsatte. Det er ganske imponerende hvor hurtig jeg egentlig klarer å drepe planter, selv når jeg gjerne vil at den skal overleve.

Jeg har et par balkongkasser på verandaen som jeg ikke har gjort noe med iår (ihvertfall ikke enda). I et av dem la jeg merke til at det er noe som definitivt er igang med å spire for full, men jeg ante ikke hva det var for jeg hadde hatt kjøpeplanter oppi der sist sommer som jeg hadde fjernet da de døde når sommeren tok slutt. Jeg gikk egentlig utifra at det kom til å være en form for ugress, vinden blåser imponerende godt med frø og pollen helt opp til andre etasje. Så jeg har latt være å røske ut planten som var igang for å se hva det var. Og idag var det synlig.

Det er forglemmegei! 💖

Nøyaktig hvordan og hvorledes tør jeg ikke engang spekulere i. Det jeg vet er at jeg digger forglemmegei! Så denne skal få stå i ro uten planting av andre blomster. Kanskje det sprer seg utover resten av kassen etterhvert som sommeren går og frø sprer seg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *