Når man må rekke opp

Det viser seg at det alikevel var en dårlig ide å prøve å brodere i bilen. Ikke nok med at midterste fugletre manglet en rute i høyden og jeg måtte rekke opp HELE den for å få den ordentlig på plass, jeg hadde i tillegg også gjort et par feil på fuglene helt nederst som jeg måtte rekke opp i tillegg.

Det gav meg heldigvis en mulighet til å gjøre diverse rettelser og endringer i designet slik at fremtidige brodøser ikke gjør samme feil som meg, eller minimerer muligheten for det.

Ulltråden jeg bruker er et danskt merke fra Fru Zippe som heter Flora Wool. Jeg liker det veldig godt ettersom fargeutvalget er helt fantastisk, men helt umulig å oppdrive i Norge. Jeg pleier å kjøpe en pose full hver gang jeg er på ferie i Danmark. Fargen er 8618 og takket være alle feilene jeg har gjort ser det nesten ut som om jeg ikke har nok til hele broderiet. Godt mulig jeg blir nødt til å bestille mer over internett til stiv fraktpris om jeg er maks uheldig, men vi får se.

Bøtta med snacks er fra Nordby selvsagt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *