Amager Fugle påbegynt

Bare rolig, det er ikke jeg som har kjørt. Jeg har sittet pent i passasjersetet og brodert. Som er et kunststykke av dimensjoner når man kjører en liten volvo c30 som er så stiv på fjæringene at du kjenner hver eneste bump i veien. Men jeg kom ihvertfall et stykke selv om jeg kanskje har litt flere småsår i fingertuppene enn jeg vanligvis liker.

Ble ferdig med å tegne mønsteret (og gjøre første retting før jeg la meg) rundt halv to om natten. Da kjente jeg også at jeg var mer enn nok klar for leggetid ettersom vi skulle på langtur til Sverige idag for å ordne siste rest med banken etter svigerfars død. Frekke som vi var, så stakk vi også innom Nordby-senteret og handlet litt klær og en bøtte med omlag 5 kg smågodt. Blir spennende å se om den overlever uka.

Dusje. Nå. Sove. Snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *