Nytt mønster i korssting fra Amager

Det var egentlig meningen at jeg skulle lage noe basert på de fire årstider. Det var også meningen at jeg før det skulle lage noe med horoskop, men inspirasjonen ville det visstnok ikke slik. Etter å ha tegnet opp en del julerelaterte mønster som jeg prøvde å samle til et helhetlig bilde så begynte jeg brått å tegne på helt andre ting.

I dette tilfelle basert på navneduker og finklær fra Amager i 1790. Uhyre spesifikt og litt rart, men det bare ble sånn. Jeg har døpt mønsteret jeg jobber med til “Amager Fugle” (altså dansk tittel) ettersom den har veldig mye fugletema. Noe som heller ikke var med vilje, det bare ble sånn.

Jeg har tegnet opp hovedelementene på papir og overfører deler til korssting-programmet jeg har slik at jeg kan lettere redigere og brodere etterpå. Det gjenstår fortsatt en del jobb på mønsteret som ikke vises, men jeg har stor tro (forhåpninger?) på at det kommer til å bli skikkelig flott til slutt.

Jeg prøvde å gjøre første test i dmc bomull, men etter at tråden lagde knuter på seg for nte gang ble jeg atter igjen påminnet om hvor lite jeg liker å brodere med bomull, så jeg fant en lignende farge i ull og bruker det istedet. Det går langt fortere ettersom jeg ikke har samme knuteproblem med ull.
Håper på at selve tegningen i det minste er ferdig til imorgen ettersom vi skal på kjøretur til Sverige og få ordnet siste biten etter svigerfars dødsfall og jeg trenger noe å gjøre i bilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *