Helsedirektoratet og din røykpakke

Helsedirektoratet har nå bestemt at millioner av kroner skal brukes på å fjerne design og logo fra sigarettpakker og snus, under formeningen at hvit tekst på rød bakgrunn med en liten logo er den syndfulle årsaker til at barn og ungdom begynner å røyke.

Videre vil de fortsette med å ha gyselige bilder av folks lunger, tenner og indre hals for å minne deg om hvor forferdelig det kan bli for deg dersom du fortsetter å røyke, og sikkert for å minne barn og ungdom om at lungene dine er faen ikke pene når de henger på stativ etter din død uavhengig av hvilken tilstand de befinner seg i.

Istedetfor et lengre argument om skatt, avgifter og helseutfordringer og jeg vet ikke hva, så vil jeg ved hjelp av et enkelt bilde påpeke hvor ufattelig teit og nyttesløst akkurat dette tiltaket er og hvordan jeg er under formeningen at de pengene kunne blitt brukt langt bedre.

Jeg presenterer:

Mitt sigarettetui med lighter. Your move, Helsedirektoratet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *