Fire Sesonger – mønster til korssting

Da er jeg igang igjen med å tegne opp et nytt mønster. Jeg har hatt litt problemer med å komme igang siden jeg ble ferdig med Svartsaum duken men nå har jeg endelig funnet litt motivasjon til å komme igang. Jeg har også atter en gang kommet til konklusjonen at jeg har virkelig ikke nok broderibøker og at jeg må shoppe litt skamløst på Amazon igjen snart.

Min plan er at jeg skal lage et bilde for de fire sesonger, vår – sommer – høst – vinter, og at det skal broderes sammen på rad. Foreløpig holder jeg på med vinter som selvsagt får et juletema. Spekulerer også om vår skal få påsketema. Da blir det mest antagelig gresskar og Halloween på høst og en midsommerpåle til sommer. Eller noe. Planene er rimelig løse inntil videre.

Jeg begynte igår kveld etter at vi var ferdig med å se film. Satte på fortsettelsen av Mad Men serien til å ha i bakgrunnen, men det tok ikke lange tiden før jeg glemte alt om å tegne mønster og ble sittende og bare se på tv. Så spesielt langt har jeg heller ikke kommet med “vinter”.

Men jeg fikk da rettet meg opp igjen og skulle begynne å tegne opp et juletre da Carmen bestemte seg for at hun skulle… vel, jeg tror hun skulle hjelpe ihvertfall. Eller så ville hun bare ha litt nærkontakt. Jeg fikk ikke gjort så veldig mye etter det.

Men jeg kom fram til at det er enkelte serier jeg gjerne vil se mens jeg tegner og broderer og jeg finner dem ikke på noen som helst strømmetjenester. Law & Order f. eks. er en franchise jeg liker utrolig godt, men den er visstnok forsvunnet fra Netflix.

Heldigvis er Poirot stadig på NRK, men jeg har liksom sett alle nå. For lengst. Lewis & Hathaway hadde vært noe, jeg husker jeg likte den veldig godt, men jeg ser ikke ut til å finne den noe sted heller.

Var det ikke meningen at tv skulle bli enklere med disse strømmetjenestene? Jeg føler ikke at det nødvendigvis har blitt det med tanke på hvor lang tid man må lete for å finne den ene strømmetjenesten som viser den ene serien du liker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *