Svartsaum Duk Mønster

Tiden har endelig kommet hvor jeg er ferdig. Det har vært en lang vei. Det tok meg flere måneder å tegne selve mønsteret for så å få det lagt inn i et tegneprogram slik at det ble så pent som mulig. I tillegg måtte jeg tilbake opptil flere ganger for å rette ettersom jeg hadde klart å ødelegge litt for meg selv ved å være altfor trøtt og uvøren når jeg først begynte å tukle med tegneprogrammet.

Det har gått mye tråd til dette ene broderiet. Er hjelper det lite å sitte med små dokker av tråd, her skal det store hanker til. Rammen alene tok to hanker. Det er egentlig utrolig mye garn…

Jeg tenker at mye kan gjøres ved dette mønsteret. Man kan brodere seg en flott duk i forskjellige pastellfarger og ha det som pynt i stua i påsken, også kanskje et par pynteputer i tillegg med samme mønster for å gjøre det komplett. Eller kanskje i mer mørke rød og grønnfarger og ha det ved julebordet og annen pynt. Mulighetene er mange om enn uendelige.

For å laste ned PDF mønsterark for dette mønsteret vennligst gå hit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *