Svartsaum Duk – nesten der!

Marius var avgårde i Oslo med en kompis idag for å sjekke ut salg på modellflyset og jeg har egentlig ikke gjort annet enn å sitte litt foran pc’en og sitte i senga og brodert for harde livet for at den skal bli ferdig. Jeg er nesten ferdig med midtstykket og gleder meg veldig til å kunne legge ut mønsteret med tilhørige bilder på hva du kan gjøre med den.

Aller mest gleder jeg meg til å kunne gå videre til andre prosjekter jeg har i hodet som jeg vil gjerne komme igang med. Også er jeg selvsagt glad over at mitt lager av gyselig oransjegul er betraktelig mindre enn da jeg startet.

Til tross for at astrologi egentlig bare er tullball så kunne jeg alikevel tenke meg å tegne opp mønster for hvert eneste stjernetegn som man kan brodere til seg selv eller andre. Jeg fikk en brodert vær med blomsterkrans av mormoren min da jeg var tenåring. Det er fra henne min interesse for broderi kommer, hun var veldig dyktig.

Så det er i tankene med å få ordnet så snart jeg er ferdig med duken og i tillegg begynne stille og rolig med det som kalles “crewel” på engelsk. Det finnes ingen spesifikk norsk oversettelse, men det har mye til felles med broderingen man har til for eksempel bunader. Jeg tror det vil bli ganske spennende å lære seg og å finne mønstre å øve seg på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *