“Straight out of Mellomhagen!”

Hver eneste dag prøver Marius og jeg å gå tur. Han er nemlig overvektig og beveger seg for lite, så et av tiltakene vi begynte med ifjor var at han skal ut og gå minst en time hver eneste dag. Og jeg ser selvsagt med for å gå tur alene er gørrkjedelig og gjør det for enkelt å unnasluntre når det passer en. Og det er bare bra for meg å gå litt også.
Det har gått ganske greit. Det var dessverre nedetid i vinter ettersom vi begge ble syke ganske lenge og været var så gudjammerlig dårlig at selv den mest hardbarka utekatten vår kvia seg med å gå ut for å tisse. Men nå er godværet tilbake og vi stormer rundt i nabolaget i en times tid hver dag etter beste evne for å opprettholde kondisen.

En vanlig rute er å ta undergangen under Gamle-Gamle E18 mot Sandefjord. Der malte de ifjor ettersom det hadde vært så sykt mye tagging. Og det tok jammen ikke lang tid før det hadde vært noen jævla unger og tagga ned alt igjen. Første gang jeg så sitatet “Straight out of Mellomhagen” måtte jeg selvsagt le. Snudde meg mot Marius og sa “Watch out, we got a badass over here!” Jeg har til og med tatt bilde av det et par ganger og sendt ut på Snap for at mine amerikanske venner skulle få noe å le av. Men for hver gang vi går tur har det kommet mer tagging. Og enda mer. Og enda mer.

Og etter 17.mai fant jeg til og med en utrolig symmetrisk tegnet penis med baller på asfalten. Som jeg også sendte ut snap av for å spøke om at det “det er egentlig en saks! Lover!”

Men jo mer jeg tenker på det jo mer irriterer det meg at folk har så utrolig lite respekt for andre at de løper rundt og sprayer kruseduller på alt av betong og kommunen etterpå må sitte og bruke tusenvis av kroner hvert år på å enten vaske det bort eller male over det. Det tenkte du nok ikke over da du sjangla inn på Biltema for å raske med deg den sprayboksen til 79,90 kroner.

Hadde det enda bare vært graffiti. Så hadde det ikke bare vært flott, men det hadde også fått stå. Slik som Ninjaen som har stått urørt siden 2011. Dette hadde vært noe det.

Jævla unger. Det er det dere er!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *