Sjøstjerne fra Lost Ocean

Det er et stykke siden sist jeg har hatt tid, lyst og ork til å sitte å fargelegge litt. Jeg finner ikke helt den roen jeg hadde før og det har vært mye virring fram og tilbake til kjøkkenbordet, tilbake igjen til kontoret, tv-tid og jeg vet ikke hva før denne i det hele tatt ble ferdig.

Men nå har jeg også klart å bli syk igjen med feber og det hele og da er det for mye surr i hodet mitt til at jeg får til noe over en lengre periode.
Sådan sett er fargelegging en flott ting fordi det er ikke noe som krever at jeg sitter med det fra start til ferdig, jeg kan ta alle pausene i verden jeg måtte ønske meg.

Bildet er fra Johanna Basford sin bok “Lost Oceans”. Jeg har ikke kjøpt de nye enda angående jul og jungel (ikke samme bok altså, hehe) men jeg kommer nok til det før eller senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *