Organisert broderigarn

Da jeg var i Danmark for to år siden gikk jeg nesten berserk inne på en garnbutikk ettersom jeg ENDELIG hadde funnet ullgarn til brodering. Av mystiske årsaker er dette særdeles vanskelig å oppdrive. Men når man ser hvor mange strikkeblogger det egentlig er i forhold til noe som helst annet form for håndarbeid så forstår man kanskje hvor skoen trykker litt.

Nuvel, jeg hadde da en hel bærepose full av garn og ikke noe særlig system. De var alle i 25m skein i tillegg så det var et herk å arbeide med hver gang en ny farge skulle brukes. Etter et stykke tid har jeg endelig fått rota meg til å få ordnet med å få det i langt mer organiserte former enn det er nå.

Jeg kjøpte litt utstyr fra sewandso.co.uk (jeg kjøper ofte broderirelaterte ting fra dem) og satte igang. Igår kveld satt jeg i et par timer mens jeg så på tv, og gud bedre dette tar tid. Jeg har ikke gått igjennom en fjerdedel av garnet engang…

Men det blir bra når jeg endelig blir ferdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *