Skjerf & Lue i strikkemønster

Etter at jeg var ferdig med putevaret som egentlig skulle være skjerf fikk jeg soset meg til å strikke en ordentlig lue i mariusmønster og et ordentlig skjerf i setesdalmønster. Dette sendte jeg nedover til Danmark hvor min australske venn bor ettersom han kommenterte at det var visstnok “litt kaldt” der nede i forhold til hva han selv var vandt med.

Det gjør ubeskrivelig vondt i hendene som resultat ettersom jeg stresset som en dust med å bli fortest mulig ferdig, og jeg har heller ingen problemer med å innrømme/proklamere at jeg blir nok aldri en særlig god strikker. Men guttungen kommer til å holde seg varm gjennom vinteren ihvertfall og det er jo det som teller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *