Akk, den kjærligheten

I dag feires 14 år sammen med samboeren, Marius. Og for å være helt ærlig hadde vi begge fullstendig glemt det. Det var ved en ren tilfeldighet at jeg husket på det til slutt.

Det som hendte var at jeg endelig ble ferdig med fargeleggingen jeg hadde startet med dagen før og skulle sette dato på “mesterverket” hvor jeg bet meg i hvilken dato det var.

Jeg sendte Marius en melding over skype med “happy årsdag” og en liten notis over facebook slik at halve verden nå vet at vi har holdt ut med hverandre i 14 år. Marius, som selvsagt også hadde glemt det fullstendig, klarte i et panisk øyeblikk å komme hjem med både roser til pynt og andebryst med peppersaus til “special dinner just for you!” Han spurte meg mens han kokkelerte på kjøkkenet om jeg hadde lagt merke til hvor flink han hadde vært! Jeg kikket meg smådesperat rundt og fisket med “At du tok oppvasken? Ja, det la jeg merke til.” Og det viste seg å være rett. Crisis averted.

Etterpå ble vi sittende og le litt. Vi er jo glad i hverandre og alt det der, men årsdager er noe vi ikke gidder gjøre noe særlig mye ut av uansett hvor lenge vi har vært sammen. Men vi skal late som alikevel.

Oh well, jeg fikk blomster til en forandring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *