Plantingen er igang for fullt!

Jeg har fått sådd masse forskjellige salater, vårløk, mais og solsikker. Dette viser en liten porsjon av alt som er såddMed chiliplante og en tomatplante i et improvisert drivhus 😛Plantebord fra Jula har jeg fått ordnet også. Marius gikk med på det fordi han gjerne ville ha litt hjelp med plass når han skulle grille, og den står helt perfekt for ham slik at han ikke må stå og holde på alt.Dette er juletreet fra ifjor. Vi kjøpte liksågodt en levende plante da den var liten nok og jeg er litt lei døende trær. Han likte seg faktisk ikke så godt inne (Jeg har døpt ham Magnus) og håndterte bedre å bli slept ut på verandaen da jula var over og snøen kom. Fuglene var ihvertfall veldig glad for noe å gjemme seg litt i. Nå er sommeren her og nye skudd kommer ut. Jeg later som om det betyr han skikkelig trives!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *