Brodering er gøy!

Jeg har de seneste måneden konsentrert meg om korssting og andre former for brodering. Blackworks og plattsøm f. eks. er ting jeg har planer om å kikke nærmere på og lære meg. Spesielt brodering til bunad interesserer meg masse, men jeg er av uvisse grunner kjemperedd for å i det hele tatt starte. Men jeg kommer nok dit til slutt jeg også.

Jeg har mesteparten av tiden tatt meg til rette ved spisebordet.


Carmen har også vært veldig ivrig etter å ta del i det heleI år ville jeg veldig gjerne prøve å brodere egne julekort. Hovedplanen gikk på å brodere døde reinsdyr og fulle julenisser, men så langt kom jeg aldri.
Derimot fant jeg fantastisk gammelt design fra Gudrun Stulands bok “Hol-og svartsaum”Jeg måtte selvsagt prøve meg på andre mønstre fra denne fantastiske boken, men de ble alltfor store for julekort 🙂På selveste Juleaften og Julemorgen satt jeg mesteparten og gjorde denne ferdig, den skal være en liten del av et større bilde jeg jobber med. Det blir kjempespennende å se hvordan det hele til slutt kommer sammen etterhvert som jeg blir ferdig med alle bitene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *